Afyonkarahisar'da bir markette çalışan ve eski erkek arkadaşıyla aralarında problem olduğu bilinen 19 yaşındaki Sultan Tosun'un cansız bedenine bir kanalda ulaşıldı. Polis, Sultan Tosun'un eski erkek arkadaşı ile aralarında problem olduğunu ve bu sebeple bir süredir iş çıkışında annesiyle eve gittiğini belirledi. 

Olay Afyonkarahisar'daki Orhun Parkı'nda bulunan vatandaşların kanalda bir kadın cesedi bulunduğunu ihbar etmesiyle açığa çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerş yönlendirildi. Yapılan incelemeler sonucu kanalda bulunan ve hayatını kaybeden kişinin 19 yaşındaki Sultan Tosun olduğu tespit edildi. 

Babanın acı feryadı!

Sultan Tosun'un acılı anne ve babasının olay yerine gelmesiyle kulaklarda kızının cansız bedenine bakmak isteyen babanın "Sadece bakacağım, kızım değil mi?" sesi yankılandı. 

Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya Narin tokadı: 'Neden işlemiyorsun' Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya Narin tokadı: 'Neden işlemiyorsun'

Olayla ilgili soruşturmalar çok yönlü sürerken polis, Sultan Tosun'un şehir merkezindeki bir markette çalıştığını ve eski erkek arkadaşıyla aralarında problem olduğundan dolayı bir süredir iş çıkışlarında annesiyle beraber evine gittiğini öğrendi. Edinilen bilgiler sonucu polis ekipleri Sultan Tosun'un eski erkek arkadaşının bulunup yakalanması için çalışmaları başlattı. 

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürerken Sultan Tosun'un cansız bedeni yapılan incelemeler sonrasında morga kaldırıldı. 

Kaynak: DHA