Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığına Uğur Akın Şahin atandı Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığına Uğur Akın Şahin atandı

Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince Giresun, Sivas, Mardin, Osmaniye, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Mersin, Kırşehir, Batman, İzmir, Samsun, Diyarbakır, Çorum, Konya, Adıyaman, Nevşehir, Kocaeli ve Trabzon'da "Siberağ-9" operasyonları gerçekleştirildi.

4 GÜN İÇİNDE 115 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonlar kapsamında 4 gün içinde yakalanan 115 şüpheliden 17'sinin tutuklandığını, 2'si hakkında adli kontrol kararı verildiğini ve 96'sının işlemlerine devam edildiğini bildirdi. 

ÇOK SAYIDA DİJİTAL MATERYALE EL KONULDU

Bakan Yerlikaya, 36 milyon lira değerindeki 3 ev ve 3 araca Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca satılamaz/devredilemez şerhi konulduğunu, aramalarda çok sayıda dijital materyale el konulduğunu kaydetti.

SİBER SUÇLAR VE SUÇLULARLA MÜCADELEDE KARARLILIK VURGUSU 

Siber suçlar ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam ettiğine vurgu yapan Yerlikaya, "Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerine yer verdi.

Editör: Huri Kaptan