Gündem Haberleri

16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türk ordusu, terörle mücadele kapsamında başarılı operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor. Suriye'nin kuzeyinde 15 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyinde tespit edilen 1 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Loading...

Abone Ol

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadelesi kararlılıkla devam ediyor. Türk ordusu, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 15 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde belirlenen 1 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

"ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE MÜCADELEYE DEVAM"

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit ettiği 15 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde belirlediği 1 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam! 🇹🇷<br><br>Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye&#39;nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit ettiği 15 PKK/YPG&#39;li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki… <a href="https://t.co/eHZL3QldAn">pic.twitter.com/eHZL3QldAn</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1832688450526482551?ref_src=twsrc%5Etfw">September 8, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>