Marmaris

15 TEMMUZ MUĞLA-MARMARİS YARIŞINDA 254 SPORCU 62 KM PEDAL ATTI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümünde düzenlenen Muğla-Marmaris bisiklet yarışı büyük bir katılımla gerçekleşti. 41 ilden 254 sporcu, 62 kilometrelik parkuru tamamladı.

Abone Ol

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde, Muğla-Marmaris arasında düzenlenen Ulusal 15 Temmuz Şehitlerini Anma Yol Bisikleti Yarışı başarıyla tamamlandı. Bu yıl yedincisi düzenlenen etkinlikte, 41 ilden toplam 254 sporcu yer aldı ve 13 farklı kategoride yarıştılar. Sporcular, 62 kilometrelik parkuru pedal çevirerek büyük bir mücadele sergiledi.

41 İLDEN 254 SPORCU KATILDI

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yarışın startını vererek, 15 Temmuz’un hain darbe girişiminin yıl dönümünde milletin azmi ve kararlılığını vurguladı. Akbıyık, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz hainlere hiçbir zaman geçit vermemiştir ve bundan sonra da vermeyecektir. Yarışa katılan tüm sporcuları kutluyor ve başarılar diliyorum," dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Yarışın startını Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın yanı sıra Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz ve Emniyet Müdürü Ali Canbolat ile diğer kurum müdürleri verdi. Yarış, hem sporcular hem de izleyiciler için büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti.