Gündem Haberleri

15 kişiye mezar olan Ula Kızılağaç'taki yolda yine trafik kazası can aldı

Ula'da sürekli meydana gelen kazalarla gündeme gelen Kızılağaç'taki yolda, bir ölümlü trafik kazası daha yaşandı. Kazada 75 yaşındaki motosiklet sürücüsü Osman Ç. hayatını kaybederken, vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. Mahalle sakinleri, 15 kişiye mezar olan Kızılağaç'taki yola yetkililerin hala çözüm bulmamasına sitem etti.

Abone Ol

Muğla-Antalya karayolu Ula ilçesi Kızılağaç Mahallesi'nde bugün saat 14.30 sıralarında feci bir trafik kazası meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre otomobil ile motosikletin karışmış olduğu çift taraflı kazada 75 yaşındaki motosiklet sürücüsü Osman Ç. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Ekiplerce motosiklet sürücüsü Osman Ç.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

AYNI YOLDA YAŞANAN KAZALARDA 15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kızılağaç Mahalle Muhtarı Güler Keleş 75 yaşındaki motosiklet sürücüsü Osman Ç.'nın kazada hayatını kaybetmesinin ardından yetkililere seslendi. Aynı yolda toplam 15 kişinin kazalarda hayatını kaybettiğini dile getiren Muhtar Keleş, duruma isyan etti.

MUHTAR GÜLER KELEŞ: HALKIMIZ KAZALARDA CAN VERMEYE DEVAM EDİYOR!

"Yeter artık. Sürekli vatandaşlarımız kazalarda hayatını kaybediyor. 15 kişi yaşamını yitirdi bu yolda. Yetkililere defalarca bunu iletmemize rağmen bir adım atılmıyor" diyerek sitemini dile getirdi.

VATANDAŞLAR YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Muhtar ile birlikte olay yerine gelen Kızılağaç Mahallesi sakinleri, komşuları Osman Ç.'nın vefatı ile sarsıldı. Daha önce de çok sayıda kazanın meydana geldiği yolda önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, yolu trafiğe kapattı. 

ÖNLEM ALINANA KADAR EYLEM SÜRECEK!

Öte yandan vatandaşlarla birlikte yola çıkan Muhtar Keleş, ilerleyen süreçte önlem alınmazsa, mahalle sakinleri ile kalıcı olarak yolu trafiğe kapatma eylemi yapacaklarını kaydetti.