12 yaşındaki Öykü, hayatını kaybetti

Muğla'nın Dalaman ilçesinde ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Öykü Nas Meşe, Dalaman'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

12 yaşındaki Öykü, hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Öykü Nas Meşe, doğduğundan bu yana birçok kez kalp operasyonları geçirdi. 

Minik Öykü, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde son yapılan kalp ameliyatından sonra durumunun ciddileşmesi üzerine yoğun bakıma alındı ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Öykü Nas Meşe için paylaşımda bulunan Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, "Dalaman ilçemiz Atatürk Ortaokulu'ndaki öğrencimiz Öykü Nas Meşe'nin vefatını üzülerek öğrendim. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dilerim." dedi.

İHA

Bakmadan Geçme