• Haberler
  • Ortaca
  • 1000 A YAPI YENİ SEZONDA DA ORTACA BELEDİYESPOR'UN ANA SPONSORU OLDU

1000 A YAPI YENİ SEZONDA DA ORTACA BELEDİYESPOR'UN ANA SPONSORU OLDU

2022-2023 Süper Amatör Ligi'ni Şampiyon olarak tamamlayan 1000 A Yapı Ortaca Belediyespor, 1000 A Yapı ile olan isim ve ana sponsorluk anlaşmalarını yenilediğini duyurdu. Ortaca Belediyespor ile olan birlikteliklerini 2023-2024 futbol sezonunda da sürdüreceklerini belirten Çağlar Alkılı, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'le bir araya geldi.

1000 A YAPI YENİ SEZONDA DA ORTACA BELEDİYESPOR'UN ANA SPONSORU OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022-2023 Futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de Şampiyon olan, BAL Ligi'ne yükselme maçında başa baş bir mücadele ortaya koymasına rağmen çok tartışılan "hakem" kararları ile kaybederek 2023-2024 futbol sezonuna odaklanan Ortaca Belediyespor, 1000 A Yapı ile olan isim sponsorluğu ve ana sponsorluk birlikteliğini yenilediklerini duyurdu. Geride bıraktığımız sezon, çok başarılı bir performans sergileyen 1000 A Yapı Ortaca Belediyespor, ortaya koyduğu futbolla taraftarın da beğenisini almıştı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1000 A Yapı Ortaca Belediyespor, sponsorluk anlaşmasının yenilenme kararını sosyal medya hesaplarından şu sözlerle duyurdu; "2023-2024 Futbol sezonunda A Takım Ana sponsorumuz 1000 A Yapı… Şampiyonluk ve başarı ile geçecek bir sezonda desteklerini memleketinin takımından eksik etmeyen Ortaca Belediye Başkanımız Sayın Alim UZUNDEMİR’e ve 1000 A Yapı ailesi Çağlar ALKILI’ya teşekkür ederiz."

1000 A Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Alkılı ise Ortaca Belediyespor'a destek olmaktan memnun olduklarını belirterek; "Keyifli bir Ortaca için destek olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz…” söylemi ile bir yıl önce büyük heyecanla başladığımız 1000 A Yapı Ortaca Belediyespor birlikteliğini devam ettirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.Şampiyonluk yaşamanın haklı gururu ve hedef artırmanın heyecanı ile kaldığımız yerden devam ediyoruz.Ortaca’mız için hizmet üretmeye keyifle devam edeceğiz.Bu vesile ile Belediye başkanımız Sayın Alim UZUNDEMİR’e,Kulüp Başkanımız Erem Kaya’ya ve yönetimine 1000A Yapı Ortaca Belediyespor camiasına ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum…" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme