TAKSİM ÇEVRESİNE ULAŞIM KISITLANDI

Ancak Taksim ve çevresindeki ulaşım kısıtlandı. M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Vezneciler, Haliç, Taksim Meydan, Şişhane, Osmanbey, Mecidiyeköy ve Gayrettepe Zincirlikuyu metro istasyonları kapatıldı.

Kabataş-Taksim Meydan ile Tünel Meydan-Karaköy arasındaki füniküler hatlarının seferleri ve İstiklal Caddesi'ndeki tramvay seferleri durduruldu. İETT'nin Taksim, Tarlabaşı, Ömer Hayyam ve Tepebaşı otobüs durakları Şişli ve Fatih istikametleri olmak üzere çift taraflı kapatıldı.

T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Cibali İstasyonunda duracak. Cibali-Eminönü arasında yolcu taşınmayacak.

MAHKEME ŞARKICI KALBEN HAKKINDA KARARINI VERDİ MAHKEME ŞARKICI KALBEN HAKKINDA KARARINI VERDİ

Deniz taşımacılığı da kısıtlandı. Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde seferler sürecek. Ancak Anadolu'dan Avrupa yönünde Beşiktaş, Kabataş, Karaköy, Eminönü iskelelerine yolcu ve Harem-Sirkeci arasında karşılıklı yolcu ve araç taşınmasının yasaklandığı bildirildi

Mecidiyeköy'de de Taksim yönüne giden caddeler trafiğe kapatıldı. Saraçhane'de Unkapanı'ndaki Bozdoğan Kemeri'nin altına çevik kuvvet ve TOMA'lar yerleştirildi. Bomonti-Dolmabahçe Tüneli de kapatıldı. Polis, Beşiktaş'ta Dolmabahçe Caddesi ve Taksim'e giden yollara barikatlar yerleştirdi.