Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir’in girişimleriyle Ortaca’daki Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu için temel atma töreni düzenlendi. Törene, Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir, Eski MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, MHP Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Akyıldız Çobanoğlu, TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören, genel müdür yardımcıları Melis Avalın Korkmaz, Koray Özcan, Fatih Altıkardes, işletme direktörü Hasancan Yalamanoğlu, işletme operasyon müdürü Şansal Doğan, Muğla Bölge Sorumlusu İsmail Tenşi ile çok sayıda muhtar ve vatandaşlar katıldı.

ORTACA ÇOK DEĞER VERDİĞİMİZ İLÇEMİZ

TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören törende yaptığı konuşmada, Ortaca’da olmaktan, bu yatırımı yapmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Ören, konuşmasında şunları kaydetti: “Benim hayatımda Ortaca’nın çok güzel bir yeri var. Gerçekten sevdiğimiz, çok değer verdiğimiz bir ilçe. Adı gibi Ortaca vatandaşımızın ihtiyaçlarının tam ortasında bir ilçe.”

AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR

BU YATIRIMI BURADA YAPMAK GURUR VERİCİ

“Burada bu yatırım yapmak bizim için gurur verici. Ama buna gelmeden önce çok değerli başkanımıza, Alim başkanıma çok teşekkür etmek istiyorum. Bizim araç muayene hizmetimizi sadece bugün değil, attığımız temelde değil, daha önce mobil araçlarımızla bu ilçede, çevredeki vatandaşlarımıza hizmetleri kolaylaştırdı. Her zaman bize destek olduğu için teşekkür ediyorum. Alim başkanımız sayesinde bu yatırımı yapıyoruz. Onunla birlikte daha güzel şeyleri de paylaşacağız.”