Olay, İstanbul Avcılar’a bağlı Tahtakale Mahallesi’nde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde araç içindeki Mehmet Koç (21) ve Ahmet H. (20) otururken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu Mehmet Koç ve Ahmet H. ağır yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine gelen ambulans ekipleri 2 yaralıyı hastaneye kaldırdı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden silahla yaralanan Mehmet Koç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme yapan Avcılar Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaralı Ahmet H.’yi tedavisinin ardından sorguladı. Ahmet H., 2 kişinin yolda otostop için kendilerini durdurduklarını ve tartışma çıktıktan sonra 2 şahsın silahla kendilerine saldırdıklarını iddia etti. Polis, kaçan şüphelileri aramaya başladı.

ISLAK MENDİL PAKETİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

OTOYOLDA FECİ OTOBÜS KAZASI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR OTOYOLDA FECİ OTOBÜS KAZASI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Araç çevresinde olay yeri inceleme ekiplerince de çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde araçta mermi izleri tespit edildi. Öte yandan araç dışında ıslak mendil paketleri de dikkat çekti. Paketlerin içinde uyuşturucu madde bulundu.