Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu öğrencileri “Güzelliğin Öyküsü” adlı tiyatro oyununu sahnede canlandırdılar. Okul öğretmenleri tarafından yazılan tiyatro oyunu izleyiciler tarafından çok beğenildi. Tiyatroyu izleyenler arasında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da vardı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” , “Muğla Mavi Yeşil Okullar” ve "Değerler Çınarı" projelerinin kazanımlarının yer aldığı ve metni Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu Öğretmenleri tarafından hazırlanan ve öğrenciler tarafından canlandırılan "Güzelliğin Öyküsü" adlı tiyatro izleyicilerden tam not aldı.

DEPREMDE VEFAT EDEN MSKÜ ÖĞRENCİLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ DEPREMDE VEFAT EDEN MSKÜ ÖĞRENCİLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ

Tiyatroyu Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” , “Muğla Mavi Yeşil Okullar” ve "Değerler Çınarı" projeleri kapsamında;, projelerin ilçe koordinatörleri ile beraber Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu’nu ziyaret eden Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da izledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya yaptığı açıklamada “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Okul Yöneticilerimize ve Okul Proje Koordinatörlerimiz Hatice Şeker, Şefika Karagöz, Özlen Eren Naciye Ardıç ve Sebahat Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” dedi.