Zeki insanların bile çözerken başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, toplam 7 kedi görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenilen, 8 saniyede tüm görsellerin bulunması. Ancak zeki insanların bile başarısız olabildiği bu test, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zekalıların tüm kedi görsellerini bulabilecekleri iddia ediliyor. İşte detaylar…

Zeki insanları bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi, toplam 7 kedi görseline istinaden hazırlandı. Kişilik testinde beklenen, tüm kedi görsellerinin 8 saniye içinde bulunması oluyor. Ancak 213 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 2 kişi zamanında tüm görselleri bulabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri 8 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. Çünkü zekiler bile bu testte başarısız olabiliyor.

ZEKİLER BİLE 7 KEDİYİ GÖREMEDİ
Kedi görsellerine istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü görsellerin ustalıkla gizlenmiş olması, bulunmasını fazlaca güçleştirebiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 8 saniyede tüm görselleri bulabilecekleri iddia ediliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 213 kişiye gösterildi. Ancak sadece 2 kişi tüm kedi görsellerini 8 saniyede gösterebildi. Bu nedenle zekilerin bile bu testte başarısız oldukları düşünülüyor.

Peki adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz tüm kedi görsellerini bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Görsel Zeka Testi İpucu: Bu optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile başarısız olabiliyordu. Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız, fotoğrafın sol alt, sol üst, orta üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSELLERİN YERLERİ

Zeki insanların bile başarısız olabildiği iddia edilen bu optik illüzyon testinde, tüm görselleri bulmak fazlaca zorlayıcı olabiliyordu. Nitekim 213 kişiden yalnızca 2'si başarılı olabildi. Bu nedenle zeki insanların bile başarısız olabildikleri düşünülüyordu.

Eğer zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz de tüm kedi görsellerini bulamadıysanız, bir görsel resmin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor.

KADIN NE İSTER? OYUNU BODRUM'DA KADIN NE İSTER? OYUNU BODRUM'DA

İşte zeka testindeki gizli kedilerin yerleri;