BODRUM’DA DOMUZ KÖPEĞİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ BODRUM’DA DOMUZ KÖPEĞİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Bodrum Torba Mahallesi ana içme suyu hattında meydana gelen patlama ve sonrasındaki süreçle ilgili açıklama yaptı.

Patlamanın ardından 16 mahallede su kesintisinin yaşandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yalıkavak, Koyunbaba, Gümüşlük, Bahçelievler, Karabağ, Akçaalan, Peksimet, Gölköy, Türkbükü, Gündoğan, Küçükbük, Farilya, Dirmil, Geriş, Turgutreis ve Dağbelen mahallelerimizi etkileyen arızanın yaşandığı bölgede ekiplerimiz ilk andan itibaren aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Arızanın tamiratı, boşalan boruların ve depoların tekrar dolması süresince belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. Tamirat çalışmaları ve su kesintisi ile ilgili gelişmeleri vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bodrumlu hemşerilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz."

Torba-Gündoğan kara yolu Torba Kavşağı istikametinde kara yolundan geçen içme suyu ana isale hattında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana gelmişti.