5 YILDA 51 ESER

ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM

Başkan Uzundemir, görev yaptığı 5 yıllık süre zarfında Ortaca’ya 51 eser kazandırdı. Ortaca tarihinde en çok hizmeti Alim Uzundemir’in başkanlığı döneminde almış oldu. Uzundemir’in ilçeye kazandırdığı onlarca eserlerden biri de temeli atılan TÜVTÜRK oldu. TÜVTÜRK sayesinde Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’de bulunan ortalama 150 bin araç, Fethiye’ye, Muğla’ya gitmekten kurtulmuş oldu. Böylelikle hem zaman tasarrufu hem ekonomik tasarruf elde edilmiş oldu.

HER YERDE COŞKU VAR

İşte bu ve benzeri 51 eseri Ortaca’ya kazandıran Başkan Alim Uzundemir gittiği her yerde sevgiyle ve coşkuyla karşılanıyor. Adeta Ortacalılar Alim Uzundemir’i bağrına basıyor. Kendilerinden biri olarak görüyor.

İLGİ ÜST DÜZEYDEYDİ

Başkan Alim Uzundemir’in en son gittiği Dalyan’da bunun göstergesi üst düzeydeydi. Başkan’ın Dalyan’daki açık hava toplantısı adeta mitinge dönüştü. Bayrağı alan toplantı alanına koştu. Alim Uzundemir’i can kulağıyla dinledi.

GÖZLERİNİZDEKİ GURURU GÖRÜYORUM

Başkan Uzundemir, “Sizlerle birlikte 5 yıl içinde yaptığımız projeleri paylaşırken hepinizin gözlerindeki gururu görüyorum. Bize düşen sizlere yakışan bir Ortaca oluşturmak. Birlik olalım. Elimizdeki tüm projeleri hayata geçirelim. Ortaca kazansın. Sizler sahibi ve şahidi olun.” dedi.