GÖRME YETİSİNE KAVUŞMUŞTU

Ziraat mühendisi olan Hayrettin Harman ve Ayşe Cihan Harman çiftinin kızları D. Harman, yedi buçuk aylıkken dünyaya gelmiş ve doğuştan görme engelli olarak hayata başlamıştı. Küçük kız, ailesinin ve doktorlarının titiz çalışmaları sonucu Aydın'da özel bir hastanede yapılan operasyonla görme yetisine kavuştu.

DÖNÜŞ YOLUNDA TRAFİK KAZASI

Operasyon sonrası hastaneden taburcu olan aile, evlerine dönerken Aydın Muğla kara yolunda büyük bir trafik kazası yaşadı. Baba Hayrettin Harman (30) idaresindeki 48 ALS 987 plakalı ticari aracın lastiği patladı. Kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, anne Ayşe Cihan Harman olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü baba ve D. Harman bebek Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sıkıştıkları araç içerisinden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

MUĞLA’DA OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 1 ÖLÜ MUĞLA’DA OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 1 ÖLÜ

ANNE BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Cenazenin bugün öğle namazına müteakip Bayır'da toprağa verileceği bildirildi. Kazada yaralanan baba Hayrettin Harman'ın sağlık durumu iyiye giderken, kırıkla mücadele eden küçük D. Harman'ın tedavisine Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde devam ediliyor.